Afwerkingsgraad

Drempelvrije appartementen : de appartementen zijn ideaal geschikt voor levenslang wonen. De appartementen kunnen voorzien worden van aangepast sanitair, lavabo, toilet, douchethermostaat, klapzitje, wandsteun, ergogreepsysteem. De ruimtes zijn toegankelijk voor rolstoel- rollatorgebruikers

Thermische en akoestische isolatie : om geluidsoverdracht tussen de appartementen tot een minimum te beperken is er speciale aandacht geschonken aan akoestische isolatie : voor de verdiepingen wordt in de vloeropbouw een contactgeluidsisolatie voorzien. De vloeropbouw is van het type zwevende vloer. De contactgeluidsisolatie is samengesteld uit een isolerende laag. In dit geluidwerend tapijt blijven contactgeluiden steken. Tegen de wanden worden geïsoleerde randstroken aangebracht. De dekvloer heeft een minimum dikte van 6 cm.

Verwarming en warmwatervoorziening : elk appartement is uitgerust met een gesloten condensatie gaswandketel voor verwarming met voorziening voor warm sanitair warm water voor de badkamers en warm water voor de keuken. Afvoer rookgassen / toevoer zuurstof van de ketel via aparte buis in centrale technische koker. Sturing van de verwarming via een kamerthermostaat met dag- en nachtregime. De radiatoren zijn voorzien van thermostatische kraan. Handdoek radiatoren zijn voorzien in badkamers.

Ventilatie : een individueel vraaggestuurd ventilatiesysteem C+ volgens Energie Prestatie Regelgeving is voorzien voor alle wooneenheden. Hierdoor is er voldoende actieve verluchting met gezond binnenklimaat tot gevolg ; vocht, schimmels en schadelijke stoffen krijgen geen kans de woning en uw gezondheid aan te tasten. Slechte geuren worden constant afgevoerd.

Vloertegels : keramische vloertegels zijn voorzien in woonkamer, hall, badkamer, toilet en berging. In de slaapkamers is parket voorzien.

Keuken : een Diapal kwaliteitskeuken is voorzien. Keuze uit 25-tal kleuren. Volgende toestellen zijn voorzien : Oven - Micro golf, ruime koelkast, kookplaat, spoelbak en vaatwasser.

Sanitair : hoogwaardige toestellen zijn voorzien en kunnen uitgebreid worden voor 'levenslang wonen'.