Residentie Strandhuis - Nieuwbouwproject op 500 passen van de zee!

Driftweg 136, 8420 De Haan

 

Omschrijving

Het vastgoedproject Strandhuis ligt vlakbij het dorp, en amper op 500 passen van het strand, slechts van de zee gescheiden door een smalle duinengordel en het unieke golfterrein.

Strandhuis is een kwalitatief nieuwbouwproject . De architectuur wordt gekenmerkt door aandacht voor functionaliteit, ruimte en licht. De strakke belijning gaat gepaard met subtiele, maar krachtige details als eigentijds raamwerk dat uit de gevel reikt. Het resultaat is een tijdloos, maar krachtig ontwerp.

Er is de mogelijkheid tot aanschaf van een eigen garage in het project. Een handige gemeenschappelijke fietsenberging is voorzien voor alle appartementen.
Strand, Duinen, Bos Vosseslag is een goed gelegen wijk in De Haan aan zee. De Haan is een populaire kustgemeente, makkelijk bereikbaar vanuit het hinterland, gekend omwille van de typische Belle Epoque bouwstijl, met op het grondgebied drie natuurreservaten en 157 hectare duinbossen. Als deze pittoreske badstad een belletje doet rinkelen bij elke kustminnende kwaliteitszoeker, dan is Vosseslag eerder een goed bewaard geheim.

Een geheim met veel facetten voor wie het eenmaal heeft ontdekt : Vosseslag heeft een golfterrein dat dateert van 1903 en daarmee het op één na oudste van ons land is, er is een visvijver waarin je kunt zoetwatervissen op een steenworp van de zilte zee, in de maand juli zet het hele dorp drie dagen lang de bloemetjes buiten tijdens de Vosseslag feesten, in augustus zijn er de garnaalfeesten…

De strandjutter die volgens de legende zijn naam gaf aan de wijk, Mong De Vos, werd in 2006 vereeuwigd in een bronzen beeld dat aan de standopgang staat.
De kwaliteiten van de kustzone zijn talrijk : een samenspel van golven, getijden en wind leidt tot een landschap dat voortdurend in beweging is en tegelijkertijd rustgevend werkt. Er zijn heel wat wandel- ruiter en fietsroutes als interne verbinding tussen de kernen Vosseslag – De Haan – Wenduine.

Weer of geen weer, zolang er maar een stevige bries staat zo luidt de leuze van menig watersportliefhebber.
Met de kusttram verken je vlot en comfortabel de hele Vlaamse kuststrook. Met de wagen sta je in nauwelijks 20 minuten in het historische Brugge, Knokke, de Zwinstreek of boekendorp Damme. Cultuur van de bovenste plank of een diversiteit aan natuur : ze liggen binnen handbereik.

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 138/00.02 Gelijkvloers app. info op kantoor 1 9 m² 61 m² 61 m² Strandhuis_A_-_verkooplastenboek.pdf

Verdieping 2

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 136/02.01 Duplex info op kantoor 1 6 m² 62 m² 62 m² Strandhuis_B_-_verkooplastenboek.pdf