Bossuyt Vastgoed projectontwikkeling

Als actieve bouwer-promotor staat Bossuyt Vastgoed sinds 1995 garant voor jarenlange ervaring en expertise in de realisatie van een divers palet aan kwalitatieve bouwprojecten in De Haan en recent ook in Brugge. 

Woonprojecten in een aantrekkelijk vakantieoord zijn ideaal als tweede verblijf, maar even goed geschikt als vaste woonplaats. In beide gevallen zijn ze bovendien een prima belegging; niet alleen is De Haan een kuststad in opmars, kwalitatief vastgoed verzekert een groeiende meerwaarde.

30 jaar ervaring in vastgoed aan de kust bekronen we in 2021 met de oplevering van ons eerste ‘Brugs’ project. Op een boogscheut van het stadscentrum van erfgoedstad Brugge, realiseren we residentie Tina. Wooncomfort in het groen, maar ook in de nabijheid van tal van handelszaken en dienstverlenende instanties.

Voor elk Bossuyt Vastgoed project is er een volledige waarborg overeenkomstig de wet Breyne.

Karakteristiek voor de samenwerking met Bossuyt Vastgoed is de permanente begeleiding van aankoop op plan tot oplevering. Klant en bouwer-promotor leggen samen het parcours af van eerste spadesteek tot vaste opleveringsdatum. De bouwer-promotor is daarbij een hulpvaardig adviseur met aandacht voor gewenste persoonlijke accenten van de klant.

Nieuwbouwappartementen in De Haan (met 1, 2 of 3 slaapkamers) zijn centraal gelegen op wandelafstand van de zee. Hoewel verschillend qua architecturaal ontwerp, combineren ze steevast tijdloze esthetiek met wooncomfort en duurzaamheid.

In Sint-Andries (Brugge) telt Residentie Tina straks 4 handelszaken en 24 wooneenheden met telkens 2 slaapkamers.

Een degelijke basisafwerking met hoogwaardige materialen, hedendaagse technieken en traditioneel metselwerk, uitgevoerd door vakbekwame aannemers, dragen bij tot een wooncultuur zonder zorgen.

Een constante is de aandacht voor zuinig energieverbruik en degelijke akoestische isolatie.

Bij de meeste projecten is er de mogelijkheid tot aankoop van bijhorende garages.

Investeren in een project van Bossuyt Vastgoed, is investeren in bewezen kwalitatieve wooncultuur op maat in een uitzonderlijke leefomgeving.

 

 

Bent u in het bezit van een afbraakpand of een braak liggend stuk grond op een unieke ligging regio Middenkust of Brugge?

Twijfel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Verkoop, ruil of andere formules zijn mogelijk.

Tel: 050/38.33.66

 


Bossuyt Vastgoed is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV nr. 203 154) Land van toekenning is België.
Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van de plichtenleer van het BIV.
B Bossuyt Vastgoed nv -Gistelse Steenweg 521, 8200 Brugge Sint-Andries. Inschrijving KBO 0444.148.152