Traject

De aankoop van je woning, tweede verblijf of investering kopen doe je bij Bossuyt Vastgoed in volle vertrouwen en transparantie. We proberen je zoveel mogelijk te ontzorgen bij het aankopen van je vastgoed en zijn je vast aanspreekpunt.

01

Persoonlijk gesprek

Het eerste contact met Bossuyt Vastgoed is een persoonlijk gesprek op ons kantoor of bij je thuis. Hier bespreken wij specifieke wensen en zoeken we samen het geschikte appartement of de ideale woning. We overlopen samen de plannen en het lastenboek om je een duidelijk beeld te geven van de afwerking en de hoge kwaliteitsstandaarden die we hanteren.

02

Projectbezoek

Na het persoonlijke gesprek bezoeken we samen het project en de locatie van het appartement of tweede verblijf. Zo kun je de troeven van het project ter plaatse inschatten en de omgeving en context beleven. Waarschijnlijk zullen we al volop aan het bouwen zijn aan jouw toekomstige woonplek of investering!

03

Ondertekenen compromis

Dit is het moment waarop we je mogen feliciteren! Je bent overtuigd van de woning of het appartement van Bossuyt Vastgoed. Alle documenten en plannen worden opgesteld en we spreken een moment af om deze te ondertekenen.

04

Materiaalkeuze

Na het ondertekenen van het compromis nodigen we je uit voor de materiaalkeuzes. Aan deze fase beleven klanten veel plezier, want de betrokkenheid bij de aankoop groeit. Bij onze vaste onderaannemers kies je de afwerking en materialen waarmee jouw vastgoed je eigen smaak, stijl en voorkeuren zal uitdragen.

05

Werfbezoek

Ondertussen hebben wij op de werf ook niet stilgezeten. We nodigen je uit voor een werfbezoek zodat je de voortgang van de bouw ter plaatse kunt bekijken. Voor je veiligheid bezoeken we de werf samen en natuurlijk is dit ook een prima gelegenheid om vragen te stellen. We maken daar graag tijd voor!

06

Voorlopige oplevering

Nadat de bouw is voltooid, volgt een voorlopige oplevering. Hierbij overlopen we samen de verschillende ruimtes en bouwaspecten en geven we uitleg over het algemene gebouw en over jouw woning of appartement. De woning is nu officieel van jou en je kunt de sleutels in ontvangst nemen: hier start het solid living!

Op zoek naar een nieuwbouwproject afgestemd op jouw behoeften?

Solid building.
solid living.