Over Bossuyt

Bossuyt Vastgoed staat al 30 jaar garant voor kwalitatieve bouwprojecten aan de kust en regio Brugge waaronder woning- en appartementsbouw. Of je nu op zoek bent naar een vaste woonplaats, een tweede verblijf of een investering, wij maken van elk nieuwbouwproject een succes. Kies voor een veilige en duurzame belegging met groeiende meerwaarde. Ga voor een bouwparcours waar je blij van wordt en voor woonplezier dat blijft duren.

Persoonlijke aanpak

Onze interesse in alles wat met bouwen te maken heeft, is een dagelijkse drijfveer. We volgen elke ontwikkeling op de woon- en bouwmarkt op de voet en combineren expertise met gedrevenheid. Familiaal ondernemen is de draaiende motor van ons bedrijf Bossuyt Vastgoed. We hechten veel belang aan een persoonlijke band met onze klanten en we challengen onze vaste stakeholders om aan elke klant de best mogelijke resultaten te leveren. Waar we gelukkig van worden? Van het ontwikkelen van duurzame appartementen en woningen met een optimaal wooncomfort, maar vooral: van het onzorgen en tevreden maken van onze klanten. Waar we naar uitkijken? Naar een kennismaking bij een kopje koffie, in ons kantoor in Residentie TINA, trouwens een van onze realisaties.

Kernwaarden

01

Kwalitatieve en duurzame woongelegenheden

Kwaliteitsvol en duurzaam bouwen is voor Bossuyt Vastgoed al jarenlang een bewuste keuze. Daarom zetten we in op solide materialen met een duurzaam karakter. We werken met innovatieve architecten en vertrouwde teams met bewezen vakexperten in de bouw. Zo ontwikkelen we stijlvolle nieuwbouwprojecten voor deze en opgroeiende generaties. Solid building, solid living, daar mag u op rekenen.

02

Deskundige begeleiding van start tot oplevering

Als ervaren bouwpromotor betrekt Bossuyt Vastgoed alle partijen bij het ontwikkelingsproces. Goede contacten, communicatie en opvolging zijn key. In het hele bouwproces staan jouw wensen centraal, wij zijn het direct aanspreekpunt en we zorgen ervoor dat al jouw verwachtingen worden ingelost. Het is onze missie om jou - met inzet van onze ervaring, bouwkennis en betrokkenheid- te ontzorgen. Van het eerste locatiebezoek tot de finale afwerking: wij verzekeren een voortreffelijk traject.

03

Verschillende locaties met unieke voordelen

‘location, location, location’. Bossuyt Vastgoed ontwikkelt nieuwbouwprojecten op diverse toplocaties in de omgeving van de kust, Brugge en Ichtegem. We bouwen jouw thuis steeds op een centrale ligging met veel troeven en opportuniteiten.

"Nadat mijn moeder enkele decennia geleden een appartement van Bossuyt Vastgoed kocht aan de kust, kozen wij onlangs voor dezelfde bouwpromotor in Brugge. We hebben ondervonden dat de projecten niet alleen stijlvol en tijdloos ogen, maar ook op het vlak van onderhoud en gebruiksgemak de test van de tijd moeiteloos doorstaan. Vandaag is energiezuinigheid een must. Wat de bouwer daarin investeert, loont jaar na jaar. Over dat en elk ander bouwaspect werden we heel goed ingelicht tijdens de hartelijke contacten met Bernard en Baptiste."

Uw eigendom verkopen?

Bent u in het bezit van een afbraakpand of een braak liggend stuk grond op een unieke ligging regio Middenkust of Brugge?

Twijfel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Verkoop, ruil of andere formules zijn mogelijk.

Op zoek naar een nieuwbouwproject afgestemd op jouw behoeften?

Solid building.
solid living.